Hardware

Vi forhandler produkter til lager og logistik. Tag os med på råd, og drag nytte af 25 års erfaring.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Hardware

PCSYS har 25 års erfaring med løsninger og IT produkter til Supply Chain, og er Danmarks største leverandør af udstyr til automatisk datafangst. Vi bestræber os på at holde faste lave priser og samtidig levere kvalitetsprodukter.
Vi sælger kun produkter fra store anerkendte producenter, som vi har kendt igennem mange år. PCSYS er Danmarks bedste systemintegrator, så vi kan naturligvis integrere hardwaren til alle IT-systemer, inklusiv vores egne. Vores hardwarepartnere er: Honeywell, Zebra, Toshiba, ADS-TEC, Datamax, Psion, Ecom, Bartec, Datalogic, Samsung og Epson.

Desuden tilbyder vi opsætning af trådløst netværk fra Xtreme Networks.

Få rådgivning

Michael Pedersen er ekspert i hardware.

icon-mail88 33 57 34

Stregkodescannere

Stregkodescannere fås med og uden skærm. Vi har opdelt vores produkter, så vores stregkodescannere med skærm findes i kategorien ‘Håndterminaler’. Under stregkodescannere finder du kablede eller trådløse håndscannere, med CCD eller laser – vi har et stort udvalg, og rådgiver gerne om hvilken scanner, der passer bedst til dit brugsformål.

CCD/imager stregkodescannere er, efter en rivende udvikling i læsekvalitet, blevet mindst lige så gode som laserscannerne og kan samtidig læse 2D stregkoder og aflæse stregkoder direkte på skærmen af en mobiltelefon. Laserscannere anvendes typisk til længere læseafstand, samt meget kompakte stregkoder.

Håndterminaler

Vælg en håndterminal der passer til opgaven. Alle vores håndterminaler kommer med en skærm, enten touchskærm eller almindelig skærm med tilhørende tastatur. Vi har små økonomiske håndterminaler uden radio til de små opgaver og avancerede håndterminaler til de mere krævende opgaver. Der er meget at tage stilling til, når der vælges håndterminaler. Vi har lang erfaring i rådgivning, og tilbyder gerne en uforpligtende snak om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal indkøbe nye håndterminaler.

PCSYS leverer totale løsninger inkl. hardware, software og integration. Vi tilbyder standardløsninger som nemt kan tilpasses jeres behov.

Truckterminaler

Truckterminaler er robuste mobile fuldskærms PC’er, med indbygget touch-skærm og radionetværk. En truckterminal er det ideele værktøj til krævende opgaver inden for lagerstyring og WMS.

Typisk monteres truckterminalerne på forskellige former for gaffeltrucks eller i lastbiler, men terminalerne kan også anvendes som fastmonterede hårdføre PC’er i f.eks. forsendelsesområdet eller i produktionen.

ATEX udstyr

Vi forhandler robuste eksplosionssikre håndterminaler og tablets til ATEX zone 1 og 2.

Vores samarbejdspartnere er ECOM og BARTEC, vi har mange års gode erfaringer med dem begge, og vi kan stå inde for kvaliteten. ATEX udstyret fra ECOM og BARTEC er baseret på de mest robuste og gennemtestede modeller fra velkendte mærker.

Labelprintere

Vi er specialister i mærkningsopgaver og labelprintere. Vi hjælper med alle opgaver fra en lille labelprinter til hele automatiske print- og påsætningsanlæg.

Vores labelprintere dækker de fleste virksomheders behov, fra den prisgunstige stregkodeprinter til simple udskrivninger, til den robuste industri-stregkodeprinter, der klarer de komplekse behov.

Vi sælger og servicerer labelprintere fra Zebra, Intermec, Epson, Toshiba og Datamax.

Tablets


Robuste og hårdføre tablets til arbejdsbrug. Specielt designet til brug i barske miljøer og under hårde betingelser, ved kraftige vibrationer og våde eller støvede forhold. Kontakt Michael Pedersen på 88 33 57 34 eller mipe@pcsys.dk.

Voice picking


PCSYS leverer hele løsninger til Voice Picking inkl. software, hardware og integration til eksisterende ERP og evt. WMS systemer.

Alle vores Voice Picking produkter er fra VoCollect. Kontakt Peter Siggaard på 88 33 57 35 eller pesi@pcsys.dk.

Labels og folier


Labelprintere anvender termo printhoveder til udskrift og folier/farvebånd til at skrive på etiketterne.

PCSYS tilbyder originale labels og folier til Honeywell (Intermec) og Zebra printere. Kontakt Christian Clausen på 88 33 57 70 eller chcl@pcsys.dk.

Mobile printere


Vi har et stort udvalg af mobile printere fra Honeywell (Intermec) og Zebra. Ring gerne for at få rådgivning! Kontakt Christian Clausen på 88 33 57 70 eller chcl@pcsys.dk.

Se film med seneste hardwaretest

Kundereferencer

Truckterminaler

Furnipart valgte prisrigtige truckterminaler fra ads-tec. Truckterminalerne fra ads-tec er robuste og med 24 måneders garanti. Prisen er typisk 50 % under konkurrenterne.

“De tre truckterminaler er primært købt hjem til vores plukkeproces, og der har man øget effektiviteten med 20-21%”

Jørgen Rask
Supply Chain Manager
Furnipart

Håndterminaler

FK Distribution lavede en trade-in aftale: PCSYS modtog de gamle terminaler og leverede 42 nye CK71 terminaler fra Honeywell. Desuden blev der opsat nyt trådløst netværk.

”Arbejdsgangen blev meget langsom, det var ikke en holdbar situation. Derfor besluttede vi at kontakte PCSYS. De vurderede at den bedste beslutning var, at udskifte de gamle stregkodeterminaler og vores WIFI netværk.”

Jesper Hjort Christensen
IT Supporter
FK Distribution

Totalløsning

SEAS-NVE har fået en løsning bestående af CK3 håndterminaler, CV30 truckterminaler samt labelprintere og lokationslabels. Alt fra Honeywell.

“For at få fuld glæde at SAP systemet, skulle vi samtidig begynde at bruge terminaler og stregkoder, hvilket gjorde at vi have behov for at finde en nem og effektiv måde at binde det hele sammen på”

Jens Sabroe Pedersen
SAP konsulent
SEAS-NVE

Hardware-nyheder

Tilbud på Voyager XP 1470

| Hardware, PCSYS, Stregkoder & RFID, Webshop | No Comments
Vi har kampagnepris på Voyager XP 1470 scanner-kit fra Honeywell, som du lige nu kan købe til kun 640 kr. Det er 58 % i rabat i forhold til listeprisen...

Byt til nyt rabat: Dolphin CK65

| Hardware, Webshop | No Comments
Vi har kampagnepris på CK65 fra Honeywell, så du kan få 1.500 kr i rabat, for hver håndterminal du vil udskifte med en ny CK65. Rabaten får du, uanset hvilket...

Produkttest: ProGlove Mark 2

| Hardware, Webshop | No Comments
Arbejder du i et miljø, hvor det er en fordel at have begge hænder fri, er ProGlove Mark 2 scanneren en spændende mulighed. Sammenlignet med lignende produkter på markedet, er...
Seminar om WMS og lagerstyring hos PCSYS

Seminar om WMS og lagerstyring

| Hardware, Lagerstyring, Seminar | No Comments

Vi afholder seminaret om WMS og lagerstyring den 6. december i Glostrup. Det er naturligvis gratis at deltage. Her får du muligheden for at se PCSYS Warehouse Management System, WMS-7, og…