Labelprintere

Vi rådgiver gerne i, hvilken labelprinter der passer til dine behov.

Labelprintere

Hos PCSYS kan du finde et bredt udvalg af labelprintere, fra små mobile printere til store industrielle labelprintere.

Vi er specialister i mærkningsopgaver og labelprintere, og har stor erfaring med software til at få din etiketteringsopgave på skinner. Se vores software til labelprintere.

Vi sælger og servicerer labelprintere fra Zebra, Honeywell, Epson, Toshiba og Datamax.

Er du i tvivl, om hvad du skal vælge, anbefaler vi altid, at du ringer til os, og får en snak om din situation, så vi kan vejlede dig.

Få rådgivning

Christian Clausen er ekspert i labelprintere.

icon-mail88 33 57 70

Se film med seneste test

Zebra GK420D: 2.285 kr. ekskl. moms.

Små labelprintere

De små prisgunstige labelprintere / etiketprintere anvendes til de simple etiketteringsopgaver til det begrænsede behov.
Vi har et godt udvalg af labelprintere til et dagligt printbehov på op til 2-300 labels, etiketter eller tags. Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Let-industrielle labelprintere

Robuste labelprintere beregnet til et middel printbehov. Fra 500 – 2000 labels pr. dag. I forhold til de små labelprintere er disse printere mere robuste, udskriver labels hurtigere og har større papirkapacitet.

Afhængigt af den enkelte model, kan labelprinterne forsynes med forskelligt tilbehør, såsom bagpapir-opruller, cutter osv.

Vi har et stort udvalg i labelprintere! Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Zebra ZT200: 4.910 kr. ekskl. moms.

Honeywell PX4I: 15.695 kr. ekskl. moms.

Industrielle labelprintere

Hurtige og meget robuste labelprintere som lever op til de mest krævende applikationer og leverer uovertruffen hastighed og pålidelighed. Anvendes ved printbehov på mange tusinde labels pr. dag og i mange timer, eller til meget hurtig udskrift.

En industriel labelprinter er bygget til det industrielle miljø og kan tåle ekstreme temperaturer, støv og fugtighed.

Afhængig af den enkelte model kan labelprinterne forsynes med forskelligt tilbehør, såsom bagpapir-opruller, cutter osv.

Mobile labelprintere

Mobile labelprintere er printere som man bringer med sig. Afhængigt af valgt model, bæres de enten i bæltet eller monteres i bilen eller trucken.
De mobile labelprinterne er designet til at holde til de belastninger de udsættes for på farten, f.eks. skidt, støv, fugtighed, ekstreme temperaturer, slag og stød.

Vi har et stort udvalg i mobile labelprintere! Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Zebra QLn320: 4.925 kr. ekskl. moms.

Epson TM-C3400 inkl. labelsoftware: 9.565 kr. ekskl. moms.

Farve-labelprinter

Med en farve-labelprinter kan du nemt tilpasse og udskrive dine egne farvemærkater. Uanset om du vil udskrive emballagemærkater med farverige logoer og billeder, eller billetter og id-kort med vigtige stregkoder og produktoplysninger.

Print-engines

Print-engines er beregnet til indbygning i applikatorer og anvendes til automatisk print og påsætning af etiketter.

Printer-software

Har du behov for software til at håndtere dine labels, kan du vælge et standard labelprogram fra BarTender eller Codesoft. Begge programmer tilbyder stor fleksibilitet, og kan anvendes som både et stand-alone program til en enkelt PC, eller som en mere kompleks løsning i et Enterprise-miljø.

Kontakt os, for at høre hvilket program der bedst passer til din mærkningsopgave.