Stregkodescannere

Stort udvalg i scannere til 1D/2D stregkoder.

Stregkodescannere

Håndscanner med kabel eller trådløs, CCD eller laser – vi har mange forskellige stregkodescannere, og er altid parate til at vejlede dig i hvilket produkt, der er det rigtige for din virksomhed.

I denne sektion finder du et overblik over vores scannere uden skærm. Der findes alt fra hårdføre industriscannere til kompakte usb-kablede scannere. Afhængigt af arbejdssituationen, kan det være en fordel at den er stationær, har en lang læseafstand eller er en letvægtsscanner.

Er du i tvivl om, hvad du skal vælge, anbefaler vi altid, at du ringer til os, og får en snak om din situation, så vi kan vejlede dig.

Få rådgivning

Christian Clausen er ekspert i stregkodescannere.

icon-mail88 33 57 70

Se film med seneste test

Zebra LI2208 kit Inkl. usb-kabel og holder: 890 kr. ekskl. moms.

Håndscannere med kabel

En håndscanner med kabel bruges typisk ved en PC på lageret eller ved kassesystemer i butikker, hvor man ikke behøver at bevæge sig rundt for at scanne stregkoderne. Vi har også usb-kablede scannere, der kan anvendes sammen med en tablet.

Vi har et stort udvalg i kablede stregkodescannere. Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Trådløse stregkodescannere

Vi har et stort udvalg af håndscannere uden kabel. Scannerne er i stedet udstyret med en radioforbindelse til computeren. Rækkevidden er på 10-30 meter. En trådløs stregkodescanner giver medarbejderen mere fleksibilitet, og er derfor god til lagerarbejde eller salg af større varer, f.eks. i en trælast.

Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Sort Zebra LI4278 kit inkl. usb-kabel og cradle: 1.695 kr. ekskl. moms.

Honeywell Granit 1910i kit inkl. usb-kabel: 2.665 kr. ekskl. moms.

Industriscannere

En industri-håndscanner er indkapslet og lever op til de højeste industristandarder ift at kunne tåle støv, væske og fald på hårdt underlag. De gennemgår en test med mange gentagne droptest.
Stregkodelæseren er af høj kvalitet, så den kan læse stregkoder, der er beskidte, beskadiget, dårligt printet og i varierende afstande.
Vi har også specialscannere som bruges til scanning på ekstra lang afstand, 2D stregkoder og omni-directionelt.

Vi har et stort udvalg i hårdføre scannere. Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Fastmonterede scannere

Stregkodescannere til fastmontering anvendes i industrien og til retail. Produkterne kommer til scanneren, enten via et transportbånd eller ved at være monteret på en gaffeltruck. Typisk anvendes denne type stregkodescannere til kasselinjen, på transportbåndet eller til læsning af high-density stregkoder i en elektronisk produktionslinje.

Vi har et stort udvalg i fastmonterede stregkodescannere. Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Zebra DS457 kit inkl. usb-kabel: 1.650 kr. ekskl. moms.

Zebra DS9208 kit inkl. usb-kabel: 1.620 kr. ekskl. moms.

Præsentationsscannere

Præsentationsscannere er scannere der kan stå selv, og får præsenteret stregkoden for sig. De registrerer automatisk stregkoden, når den er i læseafstand. Typisk anvendes de i detailhandlen. Du kan vælge en model til indbygning i kassen eller en model til at have stående på et bord. Kan anvendes alle steder, hvor medarbejderen har behov for at have begge hænder fri til at håndtere varen.

Vi har et stort udvalg i præsentationsscannere. Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov.

Bluetooth-scannere

De små bluetooth-scannere er perfekte til brug sammen med en tablet, pda eller smartphone. De er meget handy og så er de hårdføre, så de kan holde til at blive tabt. Data bliver overført trådløst til den parrede device,og fungerer naturligvis både til Android, Windows eller IOS styresystemer.

Ring for at få vejledning i hvilken model, der passer til dit behov

Zebra CS4070 kit inkl. lade-kabel: 3.020 kr. ekskl. moms.