Truckterminaler

Robuste mobile PC’er skabt til arbejdet på et lager.

Truckterminaler

Typisk monteres truckterminalerne på forskellige former for gaffeltrucks eller i lastbiler, men terminalerne kan også anvendes som fastmonterede hårdføre PC’er i f.eks. forsendelsesområdet eller i produktionen.

Truckterminaler har indbygget touch-skærm  og radionetværk. Nogle truckterminaler er udstyret med ‘Smart dock’, som betyder at du kan klikke terminalen ud af holderen, og anvende den på gulvet eller flytte den til en anden truck.

Størrelsen på skærmen varierer fra 8″ til 15″, og du kan typisk vælge mellem en række Windows styresystemer: Windows CE 6.0, Windows XP, Windows 7 og Windows Embedded 8.

Er du i tvivl, om hvad du skal vælge, anbefaler vi altid, at du ringer til os, og får en snak om din situation, så vi kan vejlede dig.

Få rådgivning

Michael Pedersen er ekspert i truckterminaler.

icon-mail88 33 57 34

Se film med seneste test

Honeywell truckterminal Thor VM3
 Honeywell Thor VM3 inkl. dock/psu: 20.595 kr. ekskl. moms.

Truckterminaler fra Honeywell

Honeywell har i mange år været en stabil leverandør af truckterminaler, og vi har god erfaring med deres produkter. Honeywells produkter er på markedet i mange år, og du er relativt sikker på at du kan købe den samme model fra Honeywell, når du udvider maskinparken med en ekstra truck eller stabler. Det er en fordel, da softwaren ofte er bygget til en specifik terminal-model, og du dermed er sikker på, at der ikke går noget galt med datakommunikationen.

Truckterminaler fra ADS-TEC

ADS-TEC er en tysk leverandør, som producerer truckterminaler i høj kvalitet, men til en pris der ligger under markedet. Vi har god erfaring med deres produkter og service.

Ads-tec truckterminal
 ADS-TEC VMT7012: 17.700 kr. ekskl. moms.

furnipart

Kundecase: Furnipart

Furnipart har været igennem en optimering af plukkeprocessen. Til det formål havde de behov for at indkøbe truckterminaler, men havde et begrænset budget afsat. Derfor faldt valget på ads-tec truckterminaler, som er prisbillige, men stadig god kvalitet.

ERP-integration

Du kan få vist data fra dit ERP system direkte på en truckterminal. Der findes forskellige standardmetoder til at integrere dataen. Læs hvordan SAP, Microsoft Dynamics, Lawson og IBM integreres med hardware.

Integration af mobil labelprinter

Hvis dine truckmedarbejdere også sørger for at mærke varer eller forsendelser med labels, kan arbejdsopgaven effektiviseres med en mobil labelprinter. De små mobile printere kan bæres i et bælte og labels bestilles direkte fra truckterminalen. På den måde minimeres spildtid og medarbejderne kan arbejde fleksibelt og effektivt.

Integration af stregkodescanner

Mange vælger at integrere en stregkodescanner med deres truckterminal. Det kan gøres via bluetooth og giver dine medarbejdere et fleksibel arbejdsmiljø. Der er mange stregkodescannere at vælge i mellem, og du behøver ikke at købe samme mærke som din truckterminal. Således kan en Ads-tec truckterminal godt parres med en stregkodescanner fra Honeywell.

Se film om SF61, en handy trådløs stregkodescanner fra Honeywell.

Mobile Device Management

Med Mobile Device Management kan du fra kontoret få adgang til at overtage styringen af truckterminalen, så du kan hjælpe medarbejdere med et problem. Du kan også opdatere software på alle terminaler centralt, så du ikke risikerer at enkelte terminaler mangler en opdatering.

SOTI MobiControl er det mest omfattende Mobile device management værktøj tilgængelig på markedet, med en lang række værdifulde funktioner.

PCSYS er autoriseret SOTI-forhandler, har flere certificerede teknikere og har opnået erfaring fra flere store kundeprojekter.