Om PCSYS

PCSYS er grundlagt i 1990 og har kontorer i København og Århus. I 2019 blev PCSYS en del af Canadiske Tecsys.

PCSYS A/S er ejet af Tecsys. Den daglige ledelse består af de tre tidligere partnere i firmaet: Klaus Juhl, Henrik Eriksen og Ulrik Havsager, der hver har deres ansvarsområde inden for PCSYS’ kernekompetencer. Vi har ca. 40 medarbejdere fastansat.

Igennem 25 år har vi hjulpet virksomheder inden for supply chain (produktion, vedligehold, lager, distribution og service) ved at udvikle softwareløsninger og levere hardware til at sikre en optimal drift. Ofte bliver løsningerne integreret med markedets førende ERP-systemer.

Vi har omfattende erfaring inden for dataløsninger til lagerstyring, varemærkning og transport. Vores kompetencer inden for hardware og software, samt infrastruktur og specialtilpasninger gør os i stand til at levere totale løsninger inden for supply chain.

Uanset om det gælder trådløse eller kablede løsninger, mobile eller faste installationer, så tilbyder vi vores kunder en robust og sikker løsning, der er klar til at håndtere forretningskritiske data.

Mange af vores løsninger tager udgangspunkt i vores portefølje af egenudviklede software-produkter, som vi, gennem integration med produkter fra partnere, skræddersyer til vores kunders konkrete forretningsvirkelighed og krav.

Kontakt os, for en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.