Pick by Voice

PCSYS Voice får hurtigt din virksomhed i gang med stemmestyret pluk.

Pick by voice, stemmestyret pluk

En voice løsning til plukningen kan give store forbedringer i produktiviteten. Så store, at investeringen betales tilbage over ganske kort tid.

Med begge hænder frie til at plukke varerne, kan dine lagermedarbejdere operere meget mere effektivt og samtidig opleve forbedrede arbejdsgange. PCSYS tilbyder en ”Pick by Voice” løsning, hvor medarbejderen via headset gennemfører plukningen uden brug af lister og traditionelle datafangstmetoder.

Fordele der tydeligt forbedrer produktiviteten

– Reduktion i tidsforbruget til plukning
– Færre plukkefejl – både udtagning af forkerte varer og tællefejl
– Bedre ergonomi for medarbejderne – dermed mindre sygdom og større arbejdsglæde
– Altid online registrering af varetransaktioner – derved fuldt overblik over lageret
– Super brugervenligt – meget hurtig indlæring for nye medarbejdere og vikarer

PCSYS Voice er baseret på anerkendt og gennemprøvet Voice-teknologi fra Vocollect. Voiceløsningen integreres med dit ERP system.

Få rådgivning

Peter Siggaard er ekspert i Pick By Voice.

icon-mail88 33 57 35

Hvad er Pick By Voice

PCSYS Voice er en stemmestyret plukkeløsning. Små computere bæres i et bælte under arbejdet og al kommunikation foregår via headsettet.

Voice systemet trænes til at forstå medarbejdernes sprog og dialekt. En såkaldt stemmeprofil oprettes, når lagermedarbejderen første gang anvender en Voice terminal. Stemmeprofilen hentes automatisk, når en medarbejder tilslutter sit personlige headset.

Se Vocollect Voice i funktion.

Sådan virker Pick By Voice

Ved hjælp af et headset får lagermedarbejderen at vide, hvad der skal plukkes. Voice systemet læser ordren op linje for linje, og han bekræfter plukket ved at sige et checkciffer som aflæses på plukkelokationen. Antallet bekræftes tilsvarende i klar tale. Dialogen lyder f.eks.:

Computer: ”Gå til lokation A 01 01″
Bruger siger check ciffer: ”1 2”
Computer: ”Pluk 5”
Bruger bekræfter: ”5 klar”

Få en gratis analyse

Hvad er potentialet for produktivitetsforbedringer på dit lager? PCSYS udfører gratis en analyse, der giver dig svaret. Vores erfaring er, at har du fem ansatte, der plukker på fuld tid, vil en Pick by Voice løsning give en Return On Investment på under to år – ofte kun få måneder!

PCSYS foretager analysen hos dig, hvor vi tager udgangspunkt i jeres nuværende lager setup. Vi vil gerne have en rundvisning på lageret og høre om antal pluk pr. time, fejlrater og antal medarbejdere der plukker. Vores besøg afsluttes med en beregning af ROI baseret på en voice løsning.

Så har du et beslutningsgrundlag med det samme.

Sådan bestiller du PCSYS Voice

Vi har en fast process vi arbejder ud fra, når vi starter et nyt projekt. Vores projektleder sørger for at følge projektet helt til dørs.

Rådgivning

Kravspecifikation

Softwareudvikling

test

Implementering

Support