Shoppen er lukket

Vi byder dig i stedet velkommen til pcsys.dk og personlig service.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

shop.pcsys.dk

Vi har valgt at lukke shop.pcsys.dk ned, da den tekniske platform var forældet. I stedet henviser vi nu til pcsys.dk/hardware, hvor du kan finde information om vores hardware, kontaktpersoner og film med hardwaretest.

Få rådgivning fra vores eksperter

Michael Pedersen er klar til at hjælpe.

icon-mail88 33 57 34

Stregkodescannere

Stregkodescannere fås med og uden skærm. Vi har opdelt vores produkter, så vores stregkodescannere med skærm findes i kategorien ‘Håndterminaler’. Under stregkodescannere finder du kablede eller trådløse håndscannere, med CCD eller laser – vi har et stort udvalg, og rådgiver gerne om hvilken scanner, der passer bedst til dit brugsformål.

CCD/imager stregkodescannere er, efter en rivende udvikling i læsekvalitet, blevet mindst lige så gode som laserscannerne og kan samtidig læse 2D stregkoder og aflæse stregkoder direkte på skærmen af en mobiltelefon. Laserscannere anvendes typisk til længere læseafstand, samt meget kompakte stregkoder.

Håndterminaler og smartphones

Vælg en håndterminal der passer til opgaven. Alle vores håndterminaler kommer med en skærm, enten touchskærm eller almindelig skærm med tilhørende tastatur. Vi har små økonomiske håndterminaler uden radio til de små opgaver og avancerede håndterminaler til de mere krævende opgaver. Der er meget at tage stilling til, når der vælges håndterminaler. Vi har lang erfaring i rådgivning, og tilbyder gerne en uforpligtende snak om, hvad du skal være opmærksom på, når du skal indkøbe nye håndterminaler.

PCSYS leverer totale løsninger inkl. hardware, software og integration. Vi tilbyder standardløsninger som nemt kan tilpasses jeres behov.

Truckterminaler

Truckterminaler er robuste mobile fuldskærms PC’er, med indbygget touch-skærm og radionetværk. En truckterminal er det ideele værktøj til krævende opgaver inden for lagerstyring og WMS.

Typisk monteres truckterminalerne på forskellige former for gaffeltrucks eller i lastbiler, men terminalerne kan også anvendes som fastmonterede hårdføre PC’er i f.eks. forsendelsesområdet eller i produktionen.

ATEX udstyr

Vi forhandler robuste eksplosionssikre håndterminaler og tablets til ATEX zone 1 og 2.

Vores samarbejdspartnere er ECOM og BARTEC, vi har mange års gode erfaringer med dem begge, og vi kan stå inde for kvaliteten. ATEX udstyret fra ECOM og BARTEC er baseret på de mest robuste og gennemtestede modeller fra velkendte mærker.

Labelprintere

Vi er specialister i mærkningsopgaver og labelprintere. Vi hjælper med alle opgaver fra en lille labelprinter til hele automatiske print- og påsætningsanlæg.

Vores labelprintere dækker de fleste virksomheders behov, fra den prisgunstige stregkodeprinter til simple udskrivninger, til den robuste industri-stregkodeprinter, der klarer de komplekse behov.

Vi sælger og servicerer labelprintere fra Zebra, Intermec, Epson, Toshiba og Datamax.

Tablets


Robuste og hårdføre tablets til arbejdsbrug. Specielt designet til brug i barske miljøer og under hårde betingelser, ved kraftige vibrationer og våde eller støvede forhold. Kontakt Michael Pedersen på 88 33 57 34 eller mipe@pcsys.dk.

Voice picking


PCSYS leverer hele løsninger til Voice Picking inkl. software, hardware og integration til eksisterende ERP og evt. WMS systemer.

Alle vores Voice Picking produkter er fra VoCollect. Kontakt Peter Siggaard på 88 33 57 35 eller pesi@pcsys.dk.

Labels og folier


Labelprintere anvender termo printhoveder til udskrift og folier/farvebånd til at skrive på etiketterne.

PCSYS tilbyder originale labels og folier til Honeywell (Intermec) og Zebra printere. Kontakt Erik Sørensen på 88 33 57 32 eller erso@pcsys.dk.

Mobile printere


Vi har et stort udvalg af mobile printere fra Honeywell (Intermec) og Zebra. Ring gerne for at få rådgivning! Kontakt Erik Sørensen på 88 33 57 32 eller erso@pcsys.dk.

Se film med seneste hardwaretest

Kundereferencer

Truckterminaler

Furnipart valgte prisrigtige truckterminaler fra ADS-TEC. Truckterminalerne fra ADS-TEC er robuste og med 24 måneders garanti. Prisen er meget konkurrencedygtig.

“De tre truckterminaler er primært købt hjem til vores plukkeproces, og der har man øget effektiviteten med 20-21%”

Jørgen Rask
Supply Chain Manager
Furnipart

Håndterminaler

FK Distribution lavede en trade-in aftale: PCSYS modtog de gamle terminaler og leverede 42 nye CK71 terminaler fra Honeywell. Desuden blev der opsat nyt trådløst netværk.

”Arbejdsgangen blev meget langsom, det var ikke en holdbar situation. Derfor besluttede vi at kontakte PCSYS. De vurderede at den bedste beslutning var, at udskifte de gamle stregkodeterminaler og vores WIFI netværk.”

Jesper Hjort Christensen
IT Supporter
FK Distribution

Totalløsning

SEAS-NVE har fået en løsning bestående af CK3 håndterminaler, CV30 truckterminaler samt labelprintere og lokationslabels. Alt fra Honeywell.

“For at få fuld glæde at SAP systemet, skulle vi samtidig begynde at bruge terminaler og stregkoder, hvilket gjorde at vi have behov for at finde en nem og effektiv måde at binde det hele sammen på”

Jens Sabroe Pedersen
SAP konsulent
SEAS-NVE

Hardware-nyheder

Produkttest: Dolphin CT50

| Hardware, Transport & distribution | No Comments

Vi har testet Dolphin CT50 fra Honeywell. Det er en robust mobil håndterminal, der har 4G dækning og kan fås med Android eller Windows styresystem. Du kan vælge et pistolgreb som tilbehør,…

Byt til nyt tilbud på stregkodescannere

| Hardware | No Comments

Nu kan du aflevere din gamle stregkodescanner til PCSYS, og få 500 kr. i rabat på en spritny DS3678 fra Zebra. Du kan frit vælge imellem de trådløse DS3678 modeller:…

Honeywell CK3X byt til nyt

| Hardware | No Comments

Lige nu giver vi 1.500 kr. i byttepris for din gamle håndterminal, når du køber en ny Honeywell CK3X. CK3X er vores mest solgte håndterminal til lagerbrug. Den bruges både på…

Ny partnerstatus hos Zebra

| Generelt, Hardware | No Comments

Takket være de stigende hardware-salgstal, er PCSYS nu Premium Solution Partner hos Zebra. Det er det højeste niveau de giver. PCSYS har i mange år været Platinum Performance Partnere hos…