Software

Standardsoftware eller skræddersyede løsninger. Alt leveres med god support.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

PCSYS software

Igennem de seneste 25 år har PCSYS hjulpet virksomheder med software til at håndtere lagerstyring, distributions-systemer, flådestyring, varemærkning, vedligehold af materiel og meget andet.

Indenfor lagerstyring har vi to standardsystemer: Warehouse Management Systemet, WMS7, og Pick by Voice systemet, PCSYS Voice.

Til virksomheder der håndterer varedistribution har vi flere mindre moduler, som vi har samlet under en paraply, der hedder PCSYS TMS. Du kan vælge at købe et enkelt modul som f.eks. kølekædekontrol, eller du kan samle de relevante moduler i et komplet transportsystem til din virksomhed.

Varemærkning og sporbarhed af varer kan ske med stregkoder eller RFID tags. Vi har lang erfaring med begge, og løser ofte specielle behov inden for RFID registrering. Til stregkoder har vi standardprodukter inden for udskrift af stregkoder, hvor vi har flere mulige løsninger afhængigt af kompleksitet.

Du kan vælge et af vores standardprodukter, eller du kan få udviklet dit eget system, hvis du har specifikke behov. 

Er du interesseret i en softwareløsning, kan du kontakte Peter Siggaard-Andersen på 88 33 57 35 for en snak om mulighederne.

Få rådgivning

Peter Siggaard er ekspert i software til supply chain.

icon-mail88 33 57 35

Lagerstyring

PCSYS har lang erfaring med at udvikle systemer til lagerstyring. WMS7 er vores nyeste version af Warehouse Management Systemet. Det er et komplet system, der håndterer alt fra indlagring til planlægning af varedistribution.

Er du interesseret i stemmestyret pluk, har vi også et rent Voicesystem, PCSYS voice, som bliver anvendt sammen med Vocollect.

Mange af vores kunder vælger at få en skræddersyet løsninger til Pick to Light systemer eller til at håndtere en bestemt proces i deres lagerstyring. Kontakt os for at få en snak om dit behov.

Transportsystemer

PCSYS leverer rådgivning, software og hardware inden for transportløsninger. Vi har vores egetudviklede transport system, PCSYS TMS, som er modulært opbygget. Modulerne vælger du selv til og ud fra disse valg, sammensætter vi et transportsystem, der er skræddersyet til din virksomheds behov.

Varemærkning

PCSYS udvikler mærkningsløsninger til logistik og varesporing. Vi har et udvalg af simple stregkodeløsninger og fuldautomatiske mærkningssystemer til produktionsvirksomheder, som skal styre mange forskellige varelinjer med forskellig etikettering.

Ud over dette udvikler vi også specialsoftware til f.eks. RFID løsninger.

Forebyggende vedligehold

PCSYS Maintenance (PM5) er et effektivt program til forebyggende vedligehold af maskiner, bygninger, kørende materiel, håndværktøj mm.

Det har stor udbredelse i Danmark og er markedsledende indenfor aktiv styring af vedligehold. Desuden er det solgt i 32 lande og findes på 12 sprog.

Automatisk rapportering

PCSYS ReportByEmail er et program der  hjælper dig med at effektivisere administrative opgaver samt spare tid og penge. Med ReportByEmail kan du enkelt opsætte en rapport og definere, hvornår en rapport skal køres – og hvor ofte det evt. skal gentages. Alt du behøver at gøre, er at definere en standardfrekvens som f.eks. en ugedag eller et tidsinterval.

Skræddersyet software

Vores store udviklingsafdeling har 25 års erfaring med at udvikle skræddersyet software til supply chain. Afdelingen er delt op i udviklere med erfaring i mobile løsninger, lagerstyringsløsninger og printerløsninger.

Kontakt os og fortæl om dit projekt, så kan vi tage en dialog om en løsning.

Softwaresupport

Vi tilbyder altid en supportpakke, når du køber software hos PCSYS, uanset om det er support til et skræddersyet stykke software, vores PM5, WMS7 eller vores TMS.

Vi prioriterer vores support højt, og sørger for at din software er opdateret og funktionel så hurtigt som muligt.

Ofte vælger vores kunder at få installeret Mobile Device Management, så vores supportere har fjernadgang til softwaren på terminalerne, og dermed kan opdatere koden uden at skulle få sendt udstyret ind.

Se film om vores forskellige produkter

Kundereferencer

Kopenhagen Fur

Kopenhagen Fur har siden 1998 anvendt PCSYS WMS til lagerstyring.

Lagerstyring-home-kopenhagen-fur-logo

“Logistik er et utroligt vigtigt konkurrenceparameter. Derfor har det været vigtigt for os at være firstmover på det her og være de første, der kan tilbyde denne logistikservice til vores kunder.”

Torben Nielsen
Adm. Direktør
Kopenhagen Fur

SuperGros

Mere end 100 lastbiler bliver transportstyret med PCSYS TMS.

“Vi købte ind på deres fleksibilitet og 24 timers support, men også det faktum, at de allerede var total-leverandør af datafangstudstyr til alle vore lagre i Danmark.”

Jesper Kristensen
Projektleder
SuperGros

Danfoss

Danfoss anvender PCSYS Label Print Server til at holde styr på labels.

“Hver printer havde en PC med tilhørende etiketlayouts og de skulle harmoniseres. Hvis den samme etiket skulle anvendes på de globale fabrikker, kunne det tage uger før den var implementeret.”

Carsten Davidsen
Global Manufactoring Solution Manager
Danfoss Power Electronics

ABENA

PCSYS har leveret software til automatisk rapportering.

“I store træk kan man sige, at – målt alene på produktiviteten – har vi skabt 200.000 kroner mere pr. måned. På indkøbssiden mindsker vi risikoen for dobbelt indkøb og gentagne arbejdsprocesser.”

Michael Petersen
Purchasing leader
Abena Produktion A/S