Eventyrsport: En hel dags lagerarbejde klares nu på to timer

Eventyrsport sælger tøj og udstyr til aktivt friluftsliv, både i fysiske butikker og i deres store online shop. I 2016 besluttede de, at det var tid til at indføre et dedikeret WMS for at optimere lageret.

”Vi implementerede WMS lige før julehandlen, og jeg kan huske en dag, hvor vi havde fået rigtigt mange ordrer ind. Normalt ville det have taget vores lager en hel dag at ekspedere så mange ordrer, men efter to timer var det hele plukket og pakket. Der vidste jeg, at systemet hurtigt ville tjene sig hjem.” Fortæller Lars S. Sørensen, direktør hos Eventyrsport.

BFT Logistik: Et godt system skal være nemt

I 2016 traf BFT Logistik beslutningen om at få et dedikeret lagerstyringssystem, og ansatte samme år Bjørn Kærhus til at være ansvarlig for logistikken. Bjørn kom fra en stilling som Supply Chain Manager hos ID-Design og har solid erfaring med WMS-systemer.

”Vi har haft en god sparring igennem hele forløbet, og er meget glade for at vi har haft mulighed for at få nogle nye features med i den løbende videreudvikling af systemet. I løbet af de første 10 måneder har vi fået releaset tre nye features.” Fortæller Bjørn Kærhus.

Effektiv håndtering af varer hos Prime Cargo

Gaveindpakning og effektiv håndtering af returvarer giver slutkunderne god service og de mange e-shops ekstra logistiske fordele hos logistikleverandøren Prime Cargo.

Den Koldingbaserede logistikleverandør har i samarbejde med en række e-shops igennem de seneste år udviklet og strømlinet et logistikkoncept – Online Stores – som i princippet klarer alt lige fra afhentning af varer hos producenten til levering af de enkelte produkter ved døren hos slutkunderne.

Sydvestjydsk pelsdyrfoder holder styr på frostlageret

I sommeren 2015 valgte Sydvestjydsk Pelsdyrfoder at skifte fra deres eksisterende WMS til PCSYS WMS7. Formålet med skiftet var at få et brugervenligt og driftsikkert WMS.

Læs interviewet med Kaj Vestergaard, og få gode råd til WMS implementering.

Lagerstyring hos FK Distribution

Nomeco plukker flere ordrer på samme tid

Nomeco A/S – Danmarks største lægemiddelgrossist – har fået bedre effektivitet og kvalitet på lageret i Odense. Ved at benytte plukkevogne med integreret truckterminal og et Put-To-Light kvalitetssystem fra PCSYS, er det muligt at plukke flere ordrer på samme tid.

Dagligdagen er blevet nemmere på Nomecos lager i Odense, efter den nye plukkevogn trillede ind ad døren. Nu foregår alt arbejdet med at plukke ordrer fuldt elektronisk.

Lagerstyring hos Kopenhagen Fur

PCSYS WMS styrer lageret i Hongkong

Kopenhagen Fur satser på det Kinesiske marked. For at komme helt tæt på kunderne har Kopenhagen Fur besluttet, at etablere et fremskudt lager med skind i Hongkong. Verdensmarkedspriserne på skind bliver fastsat i Danmark. På bare 4 dage blev der i februar i år omsat 4,3 mio. minkskind og en omsætning på ikke mindre end 1,8 mia. kr.

“Jeg er meget glad for vores beslutning. Vi genanvender vores investering, men det vigtigste er, at alle funktioner er gennemprøvet. Vi skulle ikke igennem en kostbar nyetablering. Lageret kan køre fra første dag.”

Lagerstyring hos Kverneland

Lagerstyring hos Kverneland

Kverneland, der anvender SAP, har valgt PCSYS WMS til at styre lageret. Kverneland lagde vægt på at systemet skulle være enkelt og nemt at forstå.

“Jeg tror det er en billigere løsning at have et separat, enkelt WMS, i stedet for et SAP warehouse system”.

Pick by Light hos Ugebladsdistributøren

UBD fik en Pick By Light software løsning og pakkeborde med lysdisplays og vægtkontrol.

For hver ordre viser en række lysdisplays hvor mange af hver titel forhandleren skal have leveret. Operatøren samler blade og bøger sammen til et bundt. De færdigpakkede bundter vægtkontrolleres med stor nøjagtighed. På denne måde sikres at der ikke kommer en fejlleverance til den enkelte forhandler.