Transportstyring

Optimering med bl.a. ruteplan, ankomstadvisering og emballageregistrering.

Hvordan kan vi hjælpe dig: icon-mailmail icon-phone43 43 29 29

Effektiv transportstyring

PCSYS leverer rådgivning, software og hardware inden for transportstyring. Det har vi gjort i 25 år, og det gør os til en god sparringspartner – også for din virksomhed.

For at holde styr på jeres varer, fra de er gjort klar til levering til de er leveret hos kunden, er det nødvendigt med et godt TMS (Transport Management System). PCSYS TMS tilpasses jeres specifikke behov, håndterer alt fra korrekt læsning af varer i bilerne, ruteplanlægning med relevante parametre, leveranceadvisering og meget mere.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne.

Få rådgivning

Peter Siggaard Andersen er ekspert i software til transportstyring.

icon-mail88 33 57 35

Tilmeld nyhedsbrev

Se hvordan PCSYS WMS7 fungerer

PCSYS TMS

PCSYS TMS er vores egetudviklede Transport Management System til transportstyring. Systemet giver transparent styring af din kørsel, som optimerer både administrationen, kundeservice og kørselstid. Du vil opnå følgende:

  • Spar tid på kørselsplanlægning ved automatisk beregnede ruter
  • Overblik over dine vognes placeringer på et kort, og gemt historisk data
  • Advisering pr. mail eller sms, hvis en chauffør er forsinket
  • Dokumenteret korrekt og rettidig levering med stregkodescan og elektronisk underskrift
  • Kontrol af og dokumentation for ubrudt kølekæde
  • Emballageregnskab der sikrer at det udlånte emballage kommer retur eller faktureres

Ruteplanlægning

PCSYS tilbyder en ruteplanlægningsløsning med admin-del, hvor du hurtigt kan planlægge dagens ruter med de parametre, der giver mening for jer. Det kan f.eks. være tvungne chauffører til bestemte kunder, varer der kræver to mand til leveringer, farligt gods der skal transporteres med bestemte vogne. Vi sørger for at opsætte systemet med de parametre, I har behov for.

Ruteplan via mail

Den hurtige og nemme løsning, hvis I vil hurtigt i gang med automatisk ruteplanlægning, er vores ruteplan via mail. Her får I en færdig løsning, hvor I kan sende en mail med et vedhæftet excelark og efter få minutter få ruterne retur, opdelt pr. bil.

Hardware til mobile løsninger

Uanset om din software er fra PCSYS eller en anden leverandør, kan vi sørge for hardware og service. Hos os finder du mobile håndterminaler og mobile labelprintere – alt hvad du behøver til din mobile løsning.

Kundereferencer

Supergros

SuperGros anvender PCSYS TMS til transportstyring af de mere end 100 lastbiler.

“Vi købte ind på deres fleksibilitet, og 24 timers support, men også det faktum, at de allerede var totalleverandør af datafangstudstyr til alle vore lagre i Danmark.”

Jesper Kristensen
Projektleder
SuperGros

OK Benzin

OK Benzin anvender PCSYS TMS til leverance af brændstof til virksomheder og private.

“PCSYS’ store kompetence inden for mobile løsninger samt logistik og kvalitetsstyring er den perfekte platform for videreudvikling af OK’s løsning.”

Ken Sørensen
OK Benzin

Dansk Retursystem

PCSYS Transportsystem holder styr på flere millioner stykker emballage.

Ønsket om bedre kundeservice og effektivisering var grundlaget for at Dansk Retursystem så sig om efter en løsning. Registrering og kvittering for enhederne foregik med papir og blyant – en langsommelig proces, der ikke har givet det nødvendige overblik.

Visti Christensen

Når kunder venter på varer fra Visti Christensen, kender de altid ankomsttiden.

“Slutkunden forventer at blive holdt opdateret med leverancetidspunktet. Vores kunder vil kunne yde deres kunder den service, derfor har vi investeret i PCSYS TMS.”

Ole Christensen
Vognmand
Visti Christensen