Aqua d’or har 100% styr på pallemærkningen

Når Aqua d’or leverer paller med vandflasker, skal palleetiketterne opfylde kravene fra dagligvarehandlen. Dagligvarehandlen stiller høje krav til standardisering af pallemærkningen.

PCSYS har udviklet mærkningssystemet og anvender PCSYS Label Print Server til at styre processen. Printserveren kommunikerer med print and apply maskinerne, stregkodelæsere og banesystemet.

Ny RFID-teknologi hos Danfoss Power Electronics

PCSYS RFID serveren styrer alle RFID-læsepunkter. Når en kasse aktiverer en fotocelle, startes de tilhørende antenner. Da radiobølgerne er usynlige, tændes en lampe kortvarigt for at vise, at kassen er læst. Hvis der ikke læses, tændes en fejllampe.

Vi valgte PCSYS, fordi de havde fokus på løsningen. Det vil sige en forståelse af de fysiske processer og en forståelse af, hvordan man udnytter de nye teknologier. Samtidigt blev det demonstreret, at man kan integrere med andre styresystemer og få en samlet løsning.
Jannik Hollænder Jensen, Logistics Engineer, Danfoss Power Electronics.

Stregkoder på tomater med PCSYS LabelCenter

Gartneriet Alfred Pedersen & Søn ApS producerer tomater, kendt som Katrine og Alfreds, og blev stillet over for et krav om stregkoder på paller.

“Det var COOP der anbefalede at anvende PCSYS LabelCenter. Vi har ca. 20-30 forskellige pallelabels, afhængig af vores produkter og det er en nem løsning, når man skal mærke en forsendelsespalle som indeholder imellem 500 og 800 tomatbakker.”

Brian Brand
Driftsleder
Alfred & Katrines Tomater

Harmonisering af etiketter med Label Print Server

Forkert mærkning i produktion koster uhyrlige summer. Når en produktionslinje skal omstilles til et nyt produkt eller en kundespecifik etiket, kan det nogle steder tage dage at rette informationen i alle de decentrale printere.

”I løbet af de sidste 10 år er PCSYS Label Print Server blevet udbredt til næsten alle Danfoss fabrikker på tværs af kontinenterne. Systemet er dermed medvirkende til at sikre kvaliteten af vores produkter”

Carsten Davidsen
Global Manufactoring Solution Manager
Danfoss